Послодавци / Регрутери

Претворите своје вештине у посао

Претворите своју биографију у онлајн посао за неколико минута.

Уплоад ЦВ
Увоз са ЛинкедИн-а
Нема нежељене поште
Приваци Фоцусед
Сецуре
Пријављивањем прихватате наше Услове и Политику приватности.

Како то ради

1Отпремите свој ЦВПочните тако што ћете отпремити своју тренутну биографију. Наша платформа ће анализирати ваше вештине и искуство како би вам помогла у постављању темеља за ваше онлајн пословање.
2Прилагодите своје услугеИзаберите и прилагодите услуге које желите да понудите. Дефинишите свој обим, поставите своје цене и креирајте атрактивне пакете услуга за потенцијалне клијенте.
3УживоСа постављеним услугама, покрените своју веб локацију. Почните да се повезујете са клијентима и одмах примајте резервације за своје услуге.

Често постављана питања

Лаунцхпад користи информације из вашег ЦВ-а за креирање персонализованог профила који приказује ваше вештине као тржишне услуге. Затим можете прилагодити и спаковати ове услуге тако да одговарају потребама тржишта, постављајући сопствене цене и услове.

Развили су Блаке и Линх у САД и Вијетнаму.
Цхангелог
🚀 Лаунцхпад27. нов
Направите сајт и продајте услуге на основу своје биографије.
🔥 Контролна табла за тражење посла13. нов
Преуређен кориснички интерфејс за тражење посла са мрежом која се може сортирати, филтрирањем уживо, обележивачима и праћењем апликација.
🫡 Упутства за пропратно писмо27. сеп
Нова подешавања Студија вам дају контролу над АИ излазом.
✨ Студио за пропратно писмо9. авг
Аутоматски генерише пропратна писма за било који посао.
🎯 Предложени филтери6. авг
Цопилот предлаже додатне филтере изнад резултата.
⚡ Брзе апликације2. авг
Пријавите се на послове користећи информације из вашег ЦВ-а. Почетна покривеност око 200 хиљада послова у Шпанији, Немачкој, Аустрији, Швајцарској, Француској и Холандији.
🧠 Анализа посла12. јул
Нека Цопилот прочита описе послова и издвоји кључне информације које желите да знате. Кликните на „Анализирај све“ да бисте га испробали. Кликните на икону зупчаника Цопилота да бисте прилагодили упит.